2011. augusztus 20., szombat

Sziámi-mix macska Elliot

Sziámi-mix macska Elliot:
Elliot, született 2010 januárjában egy édes, és így szép sziámi macska mix. Azt találták, teljesen elhanyagolt és tele volt bolhák és atkák, és nagyon erősen nekünk alultáplált. Időközben, ez mindig jobb neki, apránként, szépsége kerül előtérbe újra.
Elliot eredetileg három napig az állat kórházba, ahol ellenőrzik a vér teljesen vizsgálták. A mi örömünkre, minden rendben volt! Most ő ápolta vissza, és a bőre is kezelni kell az az atka és a bolha csípése gyógyítani. Ő lesz a jó ételeket, így erős lesz. Aztán egyszer csak alkalmas ismét ő oltást. Aztán lehet költözni az új család! Kinek van egy hely ez a gyönyörű macska?

Elliot jelenleg is Spanyolországban.
Ő wormed, ivartalanított és microchipped és negatív a macska leukémia és az AIDS.
Eladott csak előzetes ellenőrzés és védelem és a fedezetre vonatkozó szerződés díját.

Üdvözöljük a kérelmezők egy szép név / cím / telefonszám.

A állatokat vagy a nevelőotthonban Németországban van egy látogatást bármikor kinevezése. Vagy jönnek az Alicante / Spanyolország a müncheni repülőtéren. Bizonyos esetekben talán még egy járatot Hamburg és Frankfurt is lehetséges. Az állatok után pozitív előzetes ellenőrzés sem a repülőtéri (ha még Spanyolországban), vagy más módon vette fel a megfelelő helyre az ellátást az Ön számára.

További információ: www.animal-help-espania.de

Vagyunk egy állatvédelmi szervezet, az utcai macskák ivartalanított és tanított Spanyolországban elhagyott szelíd macskák és kutyák és együttműködik a helyi állatmenhelyek. Mi egy non-profit szervezet, és különösen a támogatásra érdemes.
Ár: VB