2011. augusztus 23., kedd

Új szféra keresett

Új szféra keres:
Fényes Maikatzenbande most hajtott elég vicceket itt, és szüksége van egy új területen. Ellen jól telt tálat kínálnak egységek ennivaló, szórakoztató vicceket, jól használható ágy, és néha bajt. Sok él, egészséges, wormed és ház képzett várják Önt Prenzlau egy nevelőotthonba a Prenzlauer állatvédelmi szervezet, ahol vették, és barátságot kötött egymással, miután megállapították, hogy azok néhány hetes anyátlan. Eközben kiderült, remekül történt - ideje, hogy emigrációba most a kis gazemberek.
Talán te is? Akkor kapsz, de egy-két cica a Prenzlau (ez nem kerületében Berlin, de a város körülbelül egy óra autóútra Berlintől északra!) A magát. A házban tartja össze, ezek csak az adott, otthon lakói a szabad kerekezés módon a társadalom vagy egy meglévő kisállat macskák, hanem azok számára a mozgás külön-külön.


Bizonyára tudod, hogy a macskák élnek egy kis szerencsével, több mint 20 éve. Azóta valaki a házba, amivel fordít oly sok év, sok ember hajlandó vezetni, hogy egy kicsit tovább ki Berlinben, például hozzánk Prenzlau. De, hogy azok tudják, hogy általában létezünk, akkor reklámozni itt a zip-kódját egy berlini városrész. Ezért kérjük, ne lepődj meg, vagy dühös róla -, és ha érdekli, kérjük regisztráljon 0152 53650426 vagy 03 984 / 800 921 vagy e-mail a vezetékes szám egy visszahívási.
Ár: 25 EUR