2011. augusztus 21., vasárnap

ÁLLATVÉDELEM! 3 éves. családbarát macska Joscha

ÁLLATVÉDELEM! 3 éves. családbarát macska Joscha:
Nehéz elhinni, hogy ez a macska már megverték a saját gyermekkori. Alyosha érkezett Oroszországból 2010-ben, és akkor nagyon rossz állapotban. Miatt intenzív rá elősegítése ez a macska újra egészséges, és bízik a nép győzött, ő nagyon szerető és ennivaló. Joschas szerelem odáig megy, hogy ő jobban szereti őt férfi azt szeretné, hogy vele, és elkísérte őt az egész lakásban. Folyamatosan keresünk Joscha szemkontaktust, és amikor beszélsz vele, aztán válaszol. Ez a macska egy nagyon fényes, és tanítják csak nagyon szerető kezek.

Alyosha körülbelül 3 éves (mint augusztus 2011), női, ivartalanított, oltott, microchipped és dewormed. Meg lehet csodálatosan tartani egy lakásban, és nincs szüksége clearance. Ez a macska annyira édes, hogy is kell tanítani a gyermekeket. Hébe-játszani akar Joscha, inkább aludni, de az ablakpárkányon. Joschas aljszőrzet kell ellátás, ami azt jelenti, meg kell csiszolt rendszeresen. Alyosha egy egyszerű karaktert, és kedves mindenki. Között a külső jellemzői Joscha egy vörös farok, ami úgy néz ki nagyon aranyos. Alyosha jelenik csak egy macska.

Alyosha van egy nevelőotthonban Hamburgban, ahol látogatható.

Állataink vannak elrendezve alapján előzetes ellenőrzés, a védelmi megállapodás és névleges díj (nyomon követés lehetővé kell tenni). Ezek microchipped és a vakcinázott. További információkért kérjük, kérjük, russland.de www.tier-le a honlapon
tiere-aus-russland@web.de vagy e-mail

Megtanítjuk Németországban. Emellett önkéntes nevelőotthonban segíthet Joscha sok.
Ár: 130 EUR