2011. augusztus 20., szombat

Aranyos kiscicák BAMBI, bazsalikom, és Benita Brigita

Aranyos kiscicák BAMBI, bazsalikom, és Benita Brigita:
BAMBI, bazsalikom, és Benita Brigita, született: 2011/01/04 annyira aranyos és ennivaló macskák testvérek! BAMBI és Benita Brigita lány és bazsalikom a tomcat. A négy találtak a húsvéti ünnepek utazók által a kertben egy apartman komplexum. Bambi volt a legkisebb az alom, ő csak fele akkora, mint a testvérei. De közben ő is elkapta, és olyan nagy, mint ezt. Mind a négy boldog, egészséges és oltott kölykök, amelyek készen áll az elfogadásra!

Mi adja meg a kiscicák párban, vagy egy fiatalabb macska.

BAMBI, bazsalikom, és Benita Brigita jelenleg még Spanyolországban.
Ezek dewormed, beoltott és microchipped.
Eladott csak előzetes ellenőrzés és védelem és a fedezetre vonatkozó szerződés díját.

Üdvözöljük a kérelmezők egy szép név / cím / telefonszám.

A állatokat vagy a nevelőotthonban Németországban van egy látogatást bármikor kinevezése. Vagy jönnek az Alicante / Spanyolország a müncheni repülőtéren. Bizonyos esetekben talán még egy járatot Hamburg és Frankfurt is lehetséges. Az állatok után pozitív előzetes ellenőrzés sem a repülőtéri (ha még Spanyolországban), vagy más módon vette fel a megfelelő helyre az ellátást az Ön számára.

További információ: www.animal-help-espania.de

Vagyunk egy állatvédelmi szervezet, az utcai macskák ivartalanított és tanított Spanyolországban elhagyott szelíd macskák és kutyák és együttműködik a helyi állatmenhelyek. Mi egy non-profit szervezet, és különösen a támogatásra érdemes.
Ár: VB