2011. július 24., vasárnap

Mint sokan mások, az is megállapítást nyert elhagyott tomcat KILLO!

Mint sokan mások, az is megállapítást nyert elhagyott tomcat KILLO!:
SPCA Paws mentés korlátlan e. V.
www.pfotenrettung-grenzenlos.de

Fajta: EKH, nem: férfi, életkor: született március közepén 2011 állatorvos, oltott, csorba, EU kisállat útlevél FIV és a macska leukémia tesztelt, Jellemzők: nagyon barátságos, játékos, barátságos, más kutyákkal, származási hely: Elveszett cica, jelenlegi tartózkodási helye : Pfllegestelle a Jaén / Spanyolország

A kis Killo találtak elhagyott, és él a nevelőotthonban. Ott volt barátja a fekete kandúr Kol zárt és szívesen mozognak vele új otthonra. A kettő természetesen játékos és általában rengeteg régi ostobaság a fejemben, hogy hogyan kell a macska ;-)

Killo csak egy életkornak megfelelő Fellnase, vagy ha még nem büszke, konzervnyitó egy cica spanyol menedéket együtt biztosítja - a legjobb, persze, az ő barátja ezredes semmiképpen sem úgy fog megjelenni, mint egy macska, mert meg vagyunk győződve arról, hogy a cica lehet felnőni boldog csak akkor, ha egy ember nagy, romping és cuddling is néha.

Killo akar egy macska biztonságosan kapcsolódik a terasz, azt is hogy a friss levegőn és élvezi a napot. A szabad kerekezés, ő még túl kicsi, de ha ez tekinti a jövőben kell egy sétálóutcában.

Ha elvesztette a ezeket a kis sün, és szívük hozzá -, vagy a legjobb, és munkatársai - azt szeretnék, hogy egy helyet a szívedben, és egy esélyt, egy új élet a családban, akkor kérjük iratkozzon fel a kapcsolatot.

Killo nagyon boldog lenne, ha hamarosan a repülőtéren a müncheni kapott az új család tárt karokkal.

Kapcsolat a Killo:

Tanja Wallenhauer, telefon: 089 / 88 94 96 90
vagy e-mail: @ t.wallhauer mancsok rescue-grenzenlos.de
Ár: 80 EUR