2011. július 24., vasárnap

Kittens

Kiscicák:
A kis ennivaló szörnyek szeretné felfedezni a világot

Az 5 cica merültek fel az üveget, és így egy nagyon szoros kötelék az emberekkel. Ők nem egyszerűen ellensúlyozzák arany.
Nagyon, nagyon ennivaló szerető romp a házban, hogy a szíved emelkedik. Csak meg akarom nézni, milyen boldog ez a kis banda.
Van egy lány, és négy férfi. Szeretnénk kifejezni az édes macska, mint egy-két másodpercig.

És itt a zenekar részletesen

- Chou, Chhaou a háromszínű tarka macska. Ő csak szerető és nagyon-nagyon ennivaló. Ha belépünk a szobába jön fut, pats ő akar, játék és dorombol.

- Paulchen, az egyik szürke / fehér. Úgy néz ki, és már a szerelemben. A világos képet, a megértés, nem lehet elengedni. Tudja, hogyan kell meghódítani egy ember szívét.

- Janosch, a testvére Paulchen, mint szép, de mindig marad a háttérben. Azt akarja, letölti neki, és ölelgetik őt. Néha azt sajnálom, mert mindig tart vissza, de ő dorombol, mint egy bajnok, és egy kis ínyenc.

- Medve, tigris-kölyök, hogy mindig jelen van, mindig készen áll a játékra. Gyönyörű, és soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert mindig marad közel az embereket. Szerető, ennivaló, játszik és romps nagyon boldog.

- Szerencsés, abszolút család macskája, szép, mulatságos, gyengéd, mindig a hangulat a játék. Szerencsés egyszerű és egyszerűen kincs.

Ha kínálni aranyat ideális otthon, kérjük, hívja egyszerűen: SPCA Meerbusch 02132 758205
Ár: 65 EUR