2011. július 25., hétfő

ÁLLATJÓLÉT: Sziámi macska keres társaival játszani és átölel!

ÁLLATJÓLÉT: Sziámi macska keres társaival játszani, és átölel!:
Susi szól egy 2 éves sziámi keverék kecses kis női cirmos pont a színe. Ő vette fel a Barcelona az úton, de biztosan jön egy lakást, mert nem mutat vágy kívül.

Susie egy kicsit félénk, és szüksége van egy hosszú ideje alkalmazkodni. De ha ő megtette egyszer bizalmat, nagyon puha és ennivaló.
Összehasonlítva más macskák ő nagyon kompatibilis, arra törekszik, kapcsolatot más macskák, játszani akar, és átölel velük. Susi ezért nem tanítják egyetlen macska, mert lenne szerencsétlen nem más macskákkal.
Susi egyébként egyszerű és szobatiszta. Ő nem probléma a kutyákkal.

Ő ivartalanított, microchipped beoltott, wormed és kezelni ellen bolhák.

A díj 160 € a Susi. Ez magában foglalja a költségek ivartalanítás, a chip, oltások, deworming, repülési és egyéb költségek (étkezés, macska alom, benzin, Flugbox, FIV és FeLV tesztelés, egyéb állat-egészségügyi kezelések, stb.) A díj nem a költségek fedezésére, ezért kell legalább emelt a magassága, különben nem lenne lehetséges, hogy segítsen a macska!

Susi van egy nevelőotthonban Berlin-Zehlendorf. Az érdekelt felek látogasson el ott.

További információért kérjük, kérdezze meg a fenti honlapon vagy e-mailben.

Továbbá: kapok e-maileket olyan emberektől, akik meg akarják feladni a macskák velünk, vagy kérjen tanácsot minden helyzetben. Kérem, hogy tartózkodjanak az ilyen vizsgálatok.
Ár: 160 Ft