2011. június 10., péntek

Birman és Maine Coon csecsemők átölel gyermekek

Birman és Maine Coon csecsemők átölel gyermek:
Két felső édes fajtiszta Birman cica (kék-cirmos-piont és tejszín-pont) még mindig keres egy szép otthon. Ezek teljesen vakcinázott évre, wormed, egészséges és szobatiszta. Most már 3 hónaposan, és ez igazán ideje, hogy vegye le-mint ahogy az már azért vannak ott, hogy nőnek még a szív, és mi mindig vicces a gondolat, hogy az elválás.
Te tényleg mindent, hogy egy fajtatiszta Burmában és ez: kék szem, a jellegzetes fehér lábak, nagyon puha és bolyhos szőrzet és a csodálatos jellegét ez a faj: gyengéd, emberek orientált, barátságos (ezek gyorsan megtanultam, hogy ne játsszanak a karom és hogy a gyermek méhében egy Szép hely, ahol aludni) játékos, kiegyensúlyozott, barátságos más állatokra és az idegenekkel.
A kicsik szabadon mozoghatnak, a mi házi a legjobb persze, velünk vannak az óvodában vagy a nappaliban.
Az anya egy fajtiszta St. színes Burma fóka-teknőc a dokumentumok és a sikeres látogatást a kiállítás, az apa egy gyönyörű fajtiszta burmai macska papírok nélkül.
Az egyik fotó a krém színű macska, egy fiatal Maine Coon játszótársa. A második macska, a Maine Coon hölgy, nevezetesen egy pár héttel később, baba, apa és Maine Coon, és így is fajtatiszta.
Mi volt a tapasztalat, hogy e két fajta jól tolerálja.
Egyéb nyitott kérdésekre a válasz, természetesen, légy boldog.
Ár: 299 Ft