2012. február 29., szerda

Kis tudós játékcsomag fiúknak - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Az aukció tárgya egy Connex Space Lever szett. A játék a DIY kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy a dobozban levő alkatrészekből a mellékelt képes útmutató alapján a játékot magadnak kell összeraknod.   Egyáltalán nem nehéz, talán a bekötés, ami nagyobb figyelmet igényel, 8 éves kortól ajánlott, szerintem simán elboldogul vele egy ilyen korú gyermek.   Működéséhez 2 db ceruzaelemre van szükség, amit a készlet nem tartalmaz.
Az aukció tárgya egy Greenex márkájú elektronikus szett- solar Chopper, helikopter. Kiváló játék, amely alkalmas arra, hogy a gyermek felfedezze környezetét! Egyszerű és szórakoztató! A gyermek játék közben tanulhat, felfedezheti- megismerheti  a helikopter működését! Szerszámok nélkül kell összeszerelni egy áramkört a lurkónak. A Greenex elektronikus szetteknek számos fajtája van, amelyekkel a gyermek több fajta áramkört kapcsolhat össze egymással. Kiváló készségfejlesztő játék a kísérletezni szerető gyermekeknek!
Az aukció tárgya továbbá egy Johntoy márkájú Bike Fun biciklire szerelhető sziréna, mely kihangosítóként is használható. Csomagolása nincs, de a játék jó állapotú, és sértetlen.
Kipróbálási garanciát vállalok. Jelezd ha egyéb módon szeretnéd intézni a szállítást és fizetést. Minden megbeszélhető.



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 07:15
. Kis tudós játékcsomag fiúknak - Jelenlegi ára: 4 000 Ft