2012. február 22., szerda

Delicatessen - Jean Pierre Jeunet, Mark Caro - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Akárcsak a Brazil és a 12 majom rendezője, Terry Gilliam, a Delicatessen rendezőpárosa (köztük az Alien 4. és az Amelie csodálatos élete rendezője) is szürreális képek segítségével mesél el egy megdöbbentő és egyben kacagtató történetet. Nem véletlen, hogy a Delicatessen-t az Egyesült Államokban éppen Terry Gilliam közreműködésével és ajánlásával mutatták be, és azóta ez a film is igazi kultuszgyöngyszemmé vált!
Az apokalipszis utáni jövőben járunk, ahol ugyancsak nagy kincs a tápláló és finom étel. Egy apartmanház tulajdonosa tudja, hogy mire van igazán nagy kereslet, ezért a földszinten hentesboltot nyit.
A húsbolt igazán közkedveltté teszi a házat: híre ment ugyanis, hogy az albérlők számára mindig jut finom hús, akkor is, ha éppen az egész városban nem kapni.
A házba új lakó költözik: egy egykori cirkuszi bohóc, aki azt hiszi, hogy végre ideális otthonra lelt. A véleménye azonban gyökeresen megváltozik, amint rájön, honnan szerzi be a húskészleteit a földszinti hentes. Felfedezésével az is egyre valószínűbbé válik, hogy ő lesz a következő főfogás néhány szomszéd asztalán…


Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 20:31
. Delicatessen - Jean Pierre Jeunet, Mark Caro - Jelenlegi ára: 1 499 Ft