2012. január 17., kedd

HOODIA P57 30 DARAB EXTRA FOGYASZTÓ EREDETI 1300FT - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

SZÁRMAZÁSI HELY: EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
MEGBÍZHATÓ, ELLENÖRZÖTT FORRÁSBÓL !
AZ EREDETI HOODIA BELSEJE FEHÉR SZÍNŰ, A ZÖLD SZÍNŰ KINAI HAMISÍTVÁNY.
A 40 féle Hoodiából csak a Hoodia Gordonii képes csökkenteni az éhségérzetet !  
SZÁLLÍTÁS: AZONNAL
1 TABLETTA 750mg HOODIÁT TARTALMAZ, MÁS TABLETTÁK 250mg JÁVAL SZEMBEN !
ADAGOLÁS : NAPI 3 TABLETTA ÉTKEZÉSEK ELÖTT 30 PERCCEL SOK FOLYADÉKKAL. A NAPI MAGAS VIZFOGYASZTÁS AMÚGY IS FONTOS TÉNYEZŐ DIÉTA SORÁN.
A Hoodia Gordonii (Asclepiadaceae család) hasonlít egy kaktuszhoz, azonban a meténgfélékhez tartozik. Botswanában, valamint a Délnyugat-Afrikában található Kalahári-sivatagban honos. A 2004-es év elején lett bevezetve az amerikai piacra.
Hogyan működik, és milyen kutatások támasztják alá működését?
A Hoodia Gordonii már évezredek óta használatos a Dél-Afrikában élő bennszülöttek által. Vadászat idején használták, mivel segített számukra elnyomni az éhségérzetet és plusz energiát biztosított számukra az elnyúló vadászatok ideje alatt!
A modern tudomány fényt derített a Hoodia titkára.
A Hoodia olyan jeleket küld az agynak, melyek hatására az abban a hitben lesz, hogy a szervezet el van látva tápanyaggal, még akkor is, ha ez nem igaz. Ezek a jelek állítólag ezerszer erősebbek, mint amiket a cukor fogyasztásának hatására kap az agy ugyanilyen üzenettel.
Ezáltal a Hoodia egy igen erős étvágycsökkentő, és nagyon hatásos testsúlycsökkentő termék. Ezért aztán mára már sok testsúlycsökkentő kiegészítő összetevője lett.
A Hoodiában található P57 molekula felelős annak étvágycsökkentő, valamint energiaszintet növelő hatásáért, így segítve elő a testsúly csökkentését.
Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?
Azok, aki szeretnék csökkenteni étvágyukat, fokozni energiaszintjüket, és egyúttal csökkenteni testsúlyukat, jócskán profitálhatnak a Hoodia kiegészítők fogyasztásából.
Amennyiben egy tervszerű, precíz diéta részeként alkalmazzuk, a Hoodia segítségünkre lehet abban, hogy testkompozíciónkat radikálisan megváltoztassuk, és az egyén egészségi állapotára is rendkívül jó hatással van.
Minden diéta legnehezebb része az éhség szülte kísértések leküzdése. Nézzünk szembe a tényekkel: mindegyikünknek van olyan kedvenc étele, amiről ugyanakkor tudja, hogy nem tesz jót. Tudjuk, hogy vannak ételek, amik hizlalnak, de mikor jön a kísértés, mit lehet tenni? Bizony, sokan feladják ezen a ponton.
A Hoodia megálljt tud parancsolni az ilyen kísértéseknek. Így erős maradhatsz, és nem térsz le a sikerhez vezető útról!


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 19:15
. HOODIA P57 30 DARAB EXTRA FOGYASZTÓ EREDETI 1300FT - Jelenlegi ára: 1 300 Ft