2012. január 20., péntek

Maxi Cosi Priorifix autósülés, 9-18 kg ÚJ! - Jelenlegi ára: 58 000 Ft

Eladó új Maxi Cosi Priorifix gyermekülés Black Reflection színben
Garancia nincs rá!
Február közepén tudom postázni!
 
A Maxi-Cosi Priorifix kifejlesztésében kiemelkedő szerephez jutott a biztonság, a kényelem és a felhasználóbarát kialakítás. Ez az autósülés IsoFix-szel ellátott gépkocsikba köthetők be. A termék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásnak: a gyermekülésre vonatkozó ECE R 44/04 európai szabvány aktuális irányelveinek. Az ülés 9 hónapos korától annak 3, 5 éves koráig (9-18 kg) használható.
- Az IsoFix egy rögzítési rendszer. A hagyományos autósüléseket az autó biztonsági övével kell rögzíteni. Az újabb típusú autók karosszériáját IsoFix rögzítési pontokkal látják el. Az IsoFix-s üléseket ezekhez a rögzítési pontokhoz kell csatlakoztatni (tehát az ülés az autó karosszériájához van rögzítve). Ezáltal az ülésnek nincs mozgástere, jobban véd ütközés esetén.
- A PrioriFixhez tartozó IsoFix vezetők egyszerűbbé, könnyebbé teszik a bekötést. A hasznos kis kellékek megakadályozzák a huzat károsodását. Lehajtható ülés-hátoldallal rendelkező gépkocsik esetében el kell távolítani az IsoFix vezetőket az ülés lehajtása előtt.
- A bekötés biztosítására az ülésen lévő lábtámasz nyújt segítséget, mely a zöld jelzéssel mutatja, a biztonsági ülés helyes rögzülését. A lábtámasz egyes esetekben akkor is használható, ha a gépkocsi nem rendelkezik IsoFix rendszerrel. Ekkor az ülést a hagyományos autósülésnek megfelelően a hárompontos biztonsági övvel kell bekötni. A lábtámasz és a hárompontos biztonsági övvel történő beszerelés együttes használata is gépkocsitípustól függ.
- A PrioriFix védelme megfelel a Maxi-Cosi Priori XP fej- és oldalvédelmével egyaránt. A gyermekülés 4 különböző helyzetbe állítható - így fektethető, illetve ültethető. A huzat és az övpárna kézi mosással tisztítható (legfeljebb 30 C fokos vízben).
 


Jelenlegi ára: 58 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 16:40
. Maxi Cosi Priorifix autósülés, 9-18 kg ÚJ! - Jelenlegi ára: 58 000 Ft