2011. május 27., péntek

Imádnivaló gyönyörű szibériai cica:
A kölykök már az összes talált egy szuper jó otthon. Ha még mindig keres egy édes szibériai cica csak regisztrálni velünk. Örülünk, hogy Önnek információkat, ha várunk csecsemők, vagy nézd meg magad, és www.sibirischewaldkatze.de át a honlapunkon.

"Alia" a képek még mindig keresi a férfit. A lány nőtt fel, nagyon kedves barátaim a gyönyörű szigeten Ruegen. Az apa a kicsik meg a házunk. Nézd csak megáll az a www.waldkatzen-kreidefelsen.de. Sokkal több kép és elérhetőségét az egér. Az ár a kis kérjük ott.

Kedvenceink felelősek dewormed és teljesen influenza elleni védőoltást macska, macska panleukopenia és chlamydia, és megvizsgálta többször állatorvos.

Azt, hogy mi a gyerekek csak a legjobb kéz, lehetőleg egy pár, vagy egy másik cica az új haza, és csak otthoni szórakozást. A szülők a gyerekek velünk marad, mint a teljes családtagok. Ez nélkül értékesített családfáját.

Felveheti velünk a kapcsolatot a kérdést, hogy gondoskodjon egy találkozót, és megismerhetik a 0173-2387510 vagy 030-68836111

Bízunk benne, hogy találkoztunk!
Ár: VB